Vildsvinsrevben

Igår kväll så tillagade vi dessa godingar, och jag kan säga att det va bland det godaste jag har smakat.
Först kokade vi revbenen i en halvtimme, sen in i 200 grader grill mitt i ugnen med marinaden som vi hade penslat på, i cirka 25 min. Under dessa 25 min tog vi ut dom och penslade då och då.

Recept marinad
1 dl rapsolja
1/4 dl vitvinsvinäger
1/2 msk salt
1 msk tomatpuré
1 msk soja
2 pressade vitlöksklyftor
En skvätt vin
Svartpeppar
Vitpeppar

Rör ihop, jag vispade med latteskummaren haha alla sätt är bra utom de dåliga. ;)
Sen är den klar och redo för köttet.


Kommentarer
Postat av: Snejky

Det vattnas i munnen...
God fortsättning, tjejjen..
Kramen

2012-12-28 @ 15:09:20
URL: http://snejky.se
Postat av: Micke

Har visserligen just ätit en sen middag...men det där hade jag lätt kunnat peta i mig..smaskens ju :)

Ha en skön helg!! :)

2012-12-28 @ 19:43:48
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Bibbi

Låter mumma :) Synd att jag inte kan äta gris för det vattnas verkligen i munnen.
Du är inte bara en bakmamma. Du är en riktig matmamma också :)

2012-12-29 @ 13:52:44
URL: http://www.bibsan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0