Vildsvinsrevben
Igår kväll så tillagade vi dessa godingar, och jag kan säga att det va bland det godaste jag har smakat.
Först kokade vi revbenen i en halvtimme, sen in i 200 grader grill mitt i ugnen med marinaden som vi hade penslat på, i cirka 25 min. Under dessa 25 min tog vi ut dom och penslade då och då.
Recept marinad
1 dl rapsolja
1/4 dl vitvinsvinäger
1/2 msk salt
1 msk tomatpuré
1 msk soja
2 pressade vitlöksklyftor
En skvätt vin
Svartpeppar
Vitpeppar
Rör ihop, jag vispade med latteskummaren haha alla sätt är bra utom de dåliga. ;)
Sen är den klar och redo för köttet.
Det vattnas i munnen...
God fortsättning, tjejjen..
Kramen
Har visserligen just ätit en sen middag...men det där hade jag lätt kunnat peta i mig..smaskens ju :)
Ha en skön helg!! :)
Låter mumma :) Synd att jag inte kan äta gris för det vattnas verkligen i munnen.
Du är inte bara en bakmamma. Du är en riktig matmamma också :)